Tillihunnutettu perunalaatikko | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tillihunnutettu perunalaatikko

Tillihunnutettu perunalaatikko

timer-icon30 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Perunalaatikkokin rakastaa tilliä. Ripota tillisilppua voisulalla mehevöitetyn uunilämpimän laatikon pinnalle.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(700 g) perunalaatikkoa
50 g
Voita
1 rkl
Siirappia, halutessasi
1 kpl
Ruukku tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata voi ja sekoita se perunalaatikkoon. Lisää siirappi, mikäli pidät makeasta perunalaatikosta.

50 g
Voita
1 rkl
Siirappia, halutessasi
1 kpl
(700 g) perunalaatikkoa
2

Levitä seos voideltuun uunivuokaan. Kuumenna 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

3

Silppua tilli ja ripottele se laatikon pinnalle.

1 kpl
Ruukku tilliä
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Tillihunnutettu perunalaatikko
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 11.11.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.