Tillivoiperunat

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Höyryävän kuumat keitetyt perunat kruunataan tuoreella tillillä ja reilulla nokareella voita. Näitä pottuja voisi popsia ihan sellaisenaan, mutta ne toimivat hienosti esimerkiksi kalaruokien lisukkeena.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gperunoita
50 gvoita
3 rklhienonnettua tilliä

Valmistus

  1. 1

    Pese, kuori tarvittaessa ja paloittele perunat. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja höyrytä kuiviksi.

    MääräAinesosa
    700 gperunoita
  2. 2

    Lisää joukkoon voi ja hienonnettu tilli. Kääntele perunoita kunnes voi on sulanut.

    MääräAinesosa
    50 gvoita
    3 rklhienonnettua tilliä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025