Sulata katkaravut siivilässä. Sekoita kastike majoneesista ja ranskankermasta. Mausta sinapilla, sitruunalla, tillisilpulla ja suolalla.
Poista leivistä halutessasi kuoret. Pieniä pyöreitä leipiä saa leikattua kätevästi lasia muottina käyttämällä. Paista leivät molemmin puolin voissa. Sekoita katkaravut kastikkeeseen. Kokoa leivät ja rouhi pinnalle pippuria. Koristele sitruunalla ja tillillä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1431
342
16,0 g
8,0 g
27,0 g
2,0 g
2,0 g
18,0 g
1,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl Suolaa,
Musta- tai roseepippuria,
4 kpl Sitruunaviipaletta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli