Tomaatti-chilikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-chilikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Kurkkua
1/2 kpl
Punaista chilipaprikaa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
2 kpl
(400 g/260 g) kuorittuja tomaatteja liemessä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Poista chilistä siemenet ja kanta ja hienonna chili. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa paloiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä kattilassa. Lisää kurkkuraaste, hienonnettu chili, paprikat, säilyketomaatit sekä kanaliemikuutiot. Anna kiehua hiljalleen ilman kantta 30 minuuttia. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Kuumenna sakea keitto höyryäväksi ja kaada ruokatermoskannuun.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.