Tomaatti-halloumisalaatti
4 Annosta
|| Gluteeniton
Nappaa talteen!
| 250 g | tomaatteja |
| 1 kpl | (200 g) halloumijuustoa |
| 1 kpl | punasipuli |
| 2 rkl | kapriksia |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 2 tl | valkoviinietikkaa |
| rouhittua mustapippuria |
- 1.
Viipaloi tomaatit ja halloumijuusto. Grillaa halloumiviipaleet nopeasti parilapannulla tai grillissä.Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita sipulit, kaprikset, oliiviöljy ja valkoviinietikka.Nostele tarjoiluvadille lomittain tomaatteja ja halloumiviipaleita. Pirskota päälle sipuli-kaprisseos. Rouhi pinnalle mausteeksi mustapippuria.
Tomaatti-halloumisalaatti
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | tomaatteja |
| 1 kpl | (200 g) halloumijuustoa |
| 1 kpl | punasipuli |
| 2 rkl | kapriksia |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 2 tl | valkoviinietikkaa |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Viipaloi tomaatit ja halloumijuusto. Grillaa halloumiviipaleet nopeasti parilapannulla tai grillissä.Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita sipulit, kaprikset, oliiviöljy ja valkoviinietikka.Nostele tarjoiluvadille lomittain tomaatteja ja halloumiviipaleita. Pirskota päälle sipuli-kaprisseos. Rouhi pinnalle mausteeksi mustapippuria.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























