Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-juustopiiras

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

125 g
Margariinia
2 1/2 - 3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Juustoraastetta
3 rkl
Kylmää vettä
1/2 tl
Leivinjauhetta

Täyte:

200 g
Raejuustoa (maustettua)
1 kpl
Kananmuna
1/2 dl
Kevytkermaa
1 1/2 dl
Voimakkaan makuista juustoraastetta
1 tl
Kuivattua oreganoa
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
4 kpl
Tomaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista taikina. Sekoita keskenään pehmeä rasva, jauhoseos ja juustoraaste. Lisää vesi. Taputtele taikina voideltuun noin 25 senttiä halkaisijaltaan olevaan piirasvuokaan ja esipaista pohjaa noin 10 minuuttia 200 asteessa. Yhdistä täytteen aineet keskenään ja kumoa täyte taikinan päälle. Viipaloi tomaatit ja asettele viipaleet piirakan päälle. Paista edelleen noin 25 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja pinta on saanut kauniin värin.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.