Tomaatti-oliivibroileri

Nappaa talteen!
| 6 kpl | hunajamarinoitua broilerin fileepihviä |
| 1 kpl | valkosipuli |
| 1 kpl | sitruunan kuori |
| 1/2 kpl | sitruunan puristettu mehu |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 1 1/2 dl | kivettömiä mustia oliiveja |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| lisäksi hienonnettua persiljaa |
- 1.
Huuhtele fileet ja kuivaa talouspaperilla. Halkaise valkosipuli kuorineen ja nosta uunivuokaan broilerifileiden kanssa. Raasta sitruunasta kuori fileiden päälle ja purista joukkoon mehu. Lisää oliivit ja tomaatit. Valuta päälle öljyä. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Paahda vuokaa lopuksi hetki grillivastusten alla, jotta paistos saa kauniin värin. Ota vuoka uunista ja peitä hetkeksi foliolla. Ripottele pinnalle persiljaa.
Tomaatti-oliivibroileri
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 6 kpl | hunajamarinoitua broilerin fileepihviä |
| 1 kpl | valkosipuli |
| 1 kpl | sitruunan kuori |
| 1/2 kpl | sitruunan puristettu mehu |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 1 1/2 dl | kivettömiä mustia oliiveja |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| lisäksi hienonnettua persiljaa |
Valmistus
- 1
Huuhtele fileet ja kuivaa talouspaperilla. Halkaise valkosipuli kuorineen ja nosta uunivuokaan broilerifileiden kanssa. Raasta sitruunasta kuori fileiden päälle ja purista joukkoon mehu. Lisää oliivit ja tomaatit. Valuta päälle öljyä. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Paahda vuokaa lopuksi hetki grillivastusten alla, jotta paistos saa kauniin värin. Ota vuoka uunista ja peitä hetkeksi foliolla. Ripottele pinnalle persiljaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.




















