Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-pestokeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tomaattikeitto saa makua pestosta ja valkosipulista. Tarjoa tomaatti-pestokeitto ranskankermanokareen kera.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
4 rkl
Punaista pestokastiketta
2 kpl
(à 400/260 g) säilykekirsikkatomaatteja
2 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
2 rkl
Fariinisokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä kattilassa. Lisää kuoritut ja murskatut valkosipulinkynnet, pestokastike ja säilyketomaatit. Huuhtele purkit vedellä ja lisää neste kattilaan. Murenna joukkoon liemikuutio. Anna kiehua 10–15 minuuttia.

Lisää nokare ranskankermaa ja mausteet. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Kuumenna ja tarjoa lopun ranskankerman kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

207

867

18,0 g

5,8 g

9,0 g

8,8 g

1,3 g

1,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 kpl Valkosipulinkynttä,

2 dl Vettä,

1 kpl Kasvisliemikuutio,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli