Tomaatti-uunikala

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (4 x 100 g) pakasteseitiä annospaloina |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
| 3 kpl | tomaattia |
| 2 rkl | öljyä |
| 3 kpl | vaaleaa leipäviipaletta |
| 3 rkl | voimakasta juustoraastetta |
| tuoretta hienonnettua basilikaa |
- 1.
Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia. Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle. Pirskota päälle öljy. Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle. Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.
Tomaatti-uunikala
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (4 x 100 g) pakasteseitiä annospaloina |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
| 3 kpl | tomaattia |
| 2 rkl | öljyä |
| 3 kpl | vaaleaa leipäviipaletta |
| 3 rkl | voimakasta juustoraastetta |
| tuoretta hienonnettua basilikaa |
Valmistus
- 1
Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia. Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle. Pirskota päälle öljy. Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle. Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























