Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-uunikala

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(4 x 100 g) pakasteseitiä annospaloina
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 kpl
Tomaattia
2 rkl
Öljyä
3 kpl
Vaaleaa leipäviipaletta
3 rkl
Voimakasta juustoraastetta
Tuoretta hienonnettua basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia. Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle. Pirskota päälle öljy. Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle. Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.