Tomaatti-uunikala

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(4 x 100 g) pakasteseitiä annospaloina
suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 kpltomaattia
2 rklöljyä
3 kplvaaleaa leipäviipaletta
3 rklvoimakasta juustoraastetta
tuoretta hienonnettua basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia. Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle. Pirskota päälle öljy. Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle. Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä