Tomaatti-yrttikotijuusto | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatti-yrttikotijuusto

Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3 kpl
Kananmunaa
1 l
Talouspiimää
3 l
Täysmaitoa
4 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
1 dl
Yrttejä, esim. basilikaa, persiljaa, ruohosipulia
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Riko munien rakenne kulhossa ja sekoita joukkoon piimä. Kuumenna maito isossa kattilassa kiehumapisteeseen. Nosta kattila syrjään liedeltä. Valuta kuuman maidon joukkoon muna-piimäseos ja sekoita kevyesti. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja yrtit. Nostele juustomassa reikäkauhalla sideharsolla vuorattuun siivilään tai juustomuottiin. Ripottele kerrosten väleihin suolaa, tomaatteja ja yrttejä. Peitä juusto harsolla ja nosta päälle kevyt paino. Anna juuston valua astian päällä viileässä yön yli. Kumoa juusto varovasti tarjoiluastiaan.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.