Tomaatticouscous | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaatticouscous

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

200 g
Paseerattua tomaattia
1 1/2 dl
Vettä
Punaista chilirouhetta
1/2 kpl
Punainen paprikaa
2 1/2 dl
Couscousia
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Sitruunamehua
Tuoretta persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti, vesi, chilirouhe ja pieneksi pilkottu paprika. Lisää joukkoon couscous. Nosta kattila syrjään ja anna couscousin hautua kannen alla 5 minuuttia. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi ja mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla, öljyllä, sitruunamehulla ja persiljalla. Tarjoile jauhelihapihvien kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 29.8.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.