Tomaattihilloke

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kgtomaatteja
500 ghillosokeria
1/2 tlpunaista chilirouhetta
3 rkltomaattisosetta

Valmistus

  1. 1

    Kalttaa tomaatit. Viillä päähän ristikkäisviillot ja kasta 10–15 sekunniksi kiehuvaan veteen. Nosta kylmään veteen ja vedä tomaattien kuoret pois. Poista kannat ja kuutioi tomaatit. Nosta tomaatit ja hillosokeri mausteiden kanssa kattilaan. Keitä aineksia noin 40 minuuttia ilman kantta, jotta neste haihtuu ja hillokkeesta tulee sakeaa.Kuori vaahto pinnalta. Anna hillokkeen seistä hetken ja purkita puhtaisiin ja kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kansilla ja säilytä viileässä.Katso videolta tomaatin kalttaus

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä