Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaattihilloke

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Tomaatteja
500 g
Hillosokeria
1/2 tl
Punaista chilirouhetta
3 rkl
Tomaattisosetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kalttaa tomaatit. Viillä päähän ristikkäisviillot ja kasta 10–15 sekunniksi kiehuvaan veteen. Nosta kylmään veteen ja vedä tomaattien kuoret pois. Poista kannat ja kuutioi tomaatit. Nosta tomaatit ja hillosokeri mausteiden kanssa kattilaan. Keitä aineksia noin 40 minuuttia ilman kantta, jotta neste haihtuu ja hillokkeesta tulee sakeaa.Kuori vaahto pinnalta. Anna hillokkeen seistä hetken ja purkita puhtaisiin ja kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kansilla ja säilytä viileässä.Katso videolta tomaatin kalttaus

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.