Tomaattiketsuppi

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kgkypsiä tomaatteja
2 kplpunaista paprikaa
2 kplsipulia
3 kplhienonnettua valkosipulinkynttä
4 rkltomaattisosetta
1 1/2 dlruokosokeria
1 dlpunaviinietikkaa
2 tlbasilikaa
1 tlmustapippurirouhetta
1 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Halkaise tomaatit ja poista kovat kannat. Poista paprikoista kanta ja siemenet ja kuori sipulit. Leikkaa tomaatit, paprikat ja sipulit reiluiksi paloiksi. Nosta kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä tunnin ajan ilman kantta. Sekoita välillä, ettei sose ota pohjaan kiinni. Soseuta ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi. Säilö kuuma ketsuppi puhtaisiin, kuumiin purkkeihin ja sulje heti. Ketsuppi säilyy kylmässä useita kuukausia ja sen voi myös pakastaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025