Tomaattisilli

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplvähäsuolaista sillifileetä
1 - 2 kplsipulia

Kastike:

2 dlketsuppia
1 - 2 rklpunaviinietikkaa
1 tlsokeria
ripaus suolaa ja valkopippuria

Väliin:

1 dltillisilppua
1 tlkuivattua tai 1 rkl tuoretta rakuunaa

Valmistus

  1. 1

    Huuhdo sillifileet hyvin kylmässä vedessä 15 minuuttia liottaen, valuta ja kuivaa paperiin.Sekoita kastike ja mausta se makusi mukaan hapanimeläksi.Viipaloi sillifileet.Nosta ne sitten kulhoon ja valele kastike kerrosten väleihin. Mausta kerrokset samalla rakuunalla ja tillisilpulla.Mausta sillejä jääkaapissa seuraavaan päivään tai huoneenlämmössä 1-2 tuntia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä