Tomaattisilli

Nappaa talteen!
| 4 kpl | vähäsuolaista sillifileetä |
| 1 - 2 kpl | sipulia |
| Kastike: | |
|---|---|
| 2 dl | ketsuppia |
| 1 - 2 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | sokeria |
| ripaus suolaa ja valkopippuria | |
| Väliin: | |
| 1 dl | tillisilppua |
| 1 tl | kuivattua tai 1 rkl tuoretta rakuunaa |
- 1.
Huuhdo sillifileet hyvin kylmässä vedessä 15 minuuttia liottaen, valuta ja kuivaa paperiin.Sekoita kastike ja mausta se makusi mukaan hapanimeläksi.Viipaloi sillifileet.Nosta ne sitten kulhoon ja valele kastike kerrosten väleihin. Mausta kerrokset samalla rakuunalla ja tillisilpulla.Mausta sillejä jääkaapissa seuraavaan päivään tai huoneenlämmössä 1-2 tuntia.
Tomaattisilli
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | vähäsuolaista sillifileetä |
| 1 - 2 kpl | sipulia |
Kastike: | |
| 2 dl | ketsuppia |
| 1 - 2 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | sokeria |
| ripaus suolaa ja valkopippuria | |
Väliin: | |
| 1 dl | tillisilppua |
| 1 tl | kuivattua tai 1 rkl tuoretta rakuunaa |
Valmistus
- 1
Huuhdo sillifileet hyvin kylmässä vedessä 15 minuuttia liottaen, valuta ja kuivaa paperiin.Sekoita kastike ja mausta se makusi mukaan hapanimeläksi.Viipaloi sillifileet.Nosta ne sitten kulhoon ja valele kastike kerrosten väleihin. Mausta kerrokset samalla rakuunalla ja tillisilpulla.Mausta sillejä jääkaapissa seuraavaan päivään tai huoneenlämmössä 1-2 tuntia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























