Tomaattisilli - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaattisilli

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Vähäsuolaista sillifileetä
1 - 2 kpl
Sipulia

KASTIKE:

2 dl
Ketsuppia
1 - 2 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Sokeria
Ripaus suolaa ja valkopippuria

VÄLIIN:

1 dl
Tillisilppua
1 tl
Kuivattua tai 1 rkl tuoretta rakuunaa

Näin teet

1

Huuhdo sillifileet hyvin kylmässä vedessä 15 minuuttia liottaen, valuta ja kuivaa paperiin.Sekoita kastike ja mausta se makusi mukaan hapanimeläksi.Viipaloi sillifileet.Nosta ne sitten kulhoon ja valele kastike kerrosten väleihin. Mausta kerrokset samalla rakuunalla ja tillisilpulla.Mausta sillejä jääkaapissa seuraavaan päivään tai huoneenlämmössä 1-2 tuntia.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 15.5.2019