Tomaattisilli

Nappaa talteen!
| 4 kpl | vähäsuolaista sillifileetä |
| 1 - 2 kpl | sipulia |
| Kastike: | |
|---|---|
| 2 dl | ketsuppia |
| 1 - 2 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | sokeria |
| ripaus suolaa ja valkopippuria | |
| Väliin: | |
| 1 dl | tillisilppua |
| 1 tl | kuivattua tai 1 rkl tuoretta rakuunaa |
- 1.
Huuhdo sillifileet hyvin kylmässä vedessä 15 minuuttia liottaen, valuta ja kuivaa paperiin.Sekoita kastike ja mausta se makusi mukaan hapanimeläksi.Viipaloi sillifileet.Nosta ne sitten kulhoon ja valele kastike kerrosten väleihin. Mausta kerrokset samalla rakuunalla ja tillisilpulla.Mausta sillejä jääkaapissa seuraavaan päivään tai huoneenlämmössä 1-2 tuntia.
Tomaattisilli
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | vähäsuolaista sillifileetä |
| 1 - 2 kpl | sipulia |
Kastike: | |
| 2 dl | ketsuppia |
| 1 - 2 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | sokeria |
| ripaus suolaa ja valkopippuria | |
Väliin: | |
| 1 dl | tillisilppua |
| 1 tl | kuivattua tai 1 rkl tuoretta rakuunaa |
Valmistus
- 1
Huuhdo sillifileet hyvin kylmässä vedessä 15 minuuttia liottaen, valuta ja kuivaa paperiin.Sekoita kastike ja mausta se makusi mukaan hapanimeläksi.Viipaloi sillifileet.Nosta ne sitten kulhoon ja valele kastike kerrosten väleihin. Mausta kerrokset samalla rakuunalla ja tillisilpulla.Mausta sillejä jääkaapissa seuraavaan päivään tai huoneenlämmössä 1-2 tuntia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












