Tonnikala-crostinit | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikala-crostinit

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(185g/140g) tonnikalaa öljyssä
2 tl
Kapriksia
1 tl
Piparjuuritahnaa
100 g
Maustamatonta kevyttuorejuustoa
1 kpl
Tomaatti

lisäksi:

1 kpl
Patonki
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Oliiviöljyä

koristeluun:

Kapriksia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta tonnikalasta öljy ja kapriksista liemi. Soseuta kaikki ainekset tomaattia lukuun ottamatta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Hienonna tomaatti hyvin pieneksi ja sekoita tahnan joukkoon. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa patongista noin 1 cm:n levyisiä paloja ja aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita öljyyn. Sivele valkosipuliöljyä patongin paloille ja kypsennä grillivastuksella muutama minuutti, kunnes patonki saa hieman väriä. Päällystä patonginpalat tonnikalatahnalla ja koristele kapriksilla. Tarjoa salaatin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.