Tonnikala-kaprispasta

arvosana5/5

(2)arviota
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpurjo
210 g(2 prk, à 150/105 g) säilyketonnikalaa öljyssä
2 dlruokakermaa
65 g(1 prk, á 99/65 g) pieniä kapriksia
2 rklsitruunamehua
2 rkltuoretta persiljaa
1/2 tlmustapippuria rouhittuna

Lisäksi

400 gpastaa

Valmistus

  1. 1

    Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Valuta tonnikalapurkista öljyä pannulle ja kuullota siinä purjo pehmeäksi. Lisää kerma ja kiehauta.Valuta tonnikala ja kaprikset ja lisää ne pannuun. Mausta lopuksi sitruunanmehulla, persiljalla ja mustapippurilla.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa tonnikalakastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 dl Ruokakermaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä