Tonnikala-kaprispasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikala-kaprispasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Purjo
2 kpl
(à 200/150 g) säilyketonnikalaa öljyssä
2 dl
Ruokakermaa
1 kpl
(99/65 g) pieniä kapriksia
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Silputtua tuoretta persiljaa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

400 g
Pastaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Valuta tonnikalapurkista öljyä pannulle ja kuullota siinä purjo pehmeäksi. Lisää kerma ja kiehauta.Valuta tonnikala ja kaprikset ja lisää ne pannuun. Mausta lopuksi sitruunanmehulla, persiljalla ja mustapippurilla.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa tonnikalakastikkeen kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.