Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikala-pinaattipiirakat

Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Pakastepiirakkataikinaa (400 g)
1 kpl
Tonnikalaa (185 g)
2 kpl
Kananmunaa
100 g
Tuoretta pinaattia
Suolaa
Mustapippuria

Voiteluun

Kananmuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä munia 7 minuuttia. Höyrytä pinaattia tilkassa vettä noin 1 minuutti. Valuta ja hienonna. Sekoita täyte tonnikalasta, silputuista munista, pinaatista ja mausta se. Kauli taikina niin ohueksi levyksi, että saat levystä 6 torttumuotin kokoista palaa. Jaa täyte pohjille. Sulje piirakat muotilla. Voitele munalla ja paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kun piirakat ovat kauniin ruskeita.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

106

443

5,8 g

2,3 g

5,8 g

0,2 g

0,7 g

7,5 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

100 g Tuoretta pinaattia,

Suolaa,

Mustapippuria,

Kananmuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli