Tonnikala-pinaattipiirakat

Arvostele resepti
6 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpakastepiirakkataikinaa (400 g)
1 kpltonnikalaa (185 g)
2 kplkananmunaa
100 gtuoretta pinaattia
suolaa
mustapippuria

Voiteluun

kananmuna

Valmistus

  1. 1

    Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä munia 7 minuuttia. Höyrytä pinaattia tilkassa vettä noin 1 minuutti. Valuta ja hienonna. Sekoita täyte tonnikalasta, silputuista munista, pinaatista ja mausta se. Kauli taikina niin ohueksi levyksi, että saat levystä 6 torttumuotin kokoista palaa. Jaa täyte pohjille. Sulje piirakat muotilla. Voitele munalla ja paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kun piirakat ovat kauniin ruskeita.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 100 g Tuoretta pinaattia, Suolaa, Mustapippuria, Kananmuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä