Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä munia 7 minuuttia. Höyrytä pinaattia tilkassa vettä noin 1 minuutti. Valuta ja hienonna. Sekoita täyte tonnikalasta, silputuista munista, pinaatista ja mausta se. Kauli taikina niin ohueksi levyksi, että saat levystä 6 torttumuotin kokoista palaa. Jaa täyte pohjille. Sulje piirakat muotilla. Voitele munalla ja paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kun piirakat ovat kauniin ruskeita.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
106
443
5,8 g
2,3 g
5,8 g
0,2 g
0,7 g
7,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
100 g Tuoretta pinaattia,
Suolaa,
Mustapippuria,
Kananmuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli