Tonnikala-pinaattipiirakat - Yhteishyvä

Tonnikala-pinaattipiirakat

???
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pakastepiirakkataikinaa (400 g)
1 kpl
Tonnikalaa (185 g)
2 kpl
Kananmunaa
100 g
Tuoretta pinaattia
Suolaa
Mustapippuria

VOITELUUN

Kananmuna

Näin teet

1

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä munia 7 minuuttia. Höyrytä pinaattia tilkassa vettä noin 1 minuutti. Valuta ja hienonna. Sekoita täyte tonnikalasta, silputuista munista, pinaatista ja mausta se. Kauli taikina niin ohueksi levyksi, että saat levystä 6 torttumuotin kokoista palaa. Jaa täyte pohjille. Sulje piirakat muotilla. Voitele munalla ja paista 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kun piirakat ovat kauniin ruskeita.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g35 g
Proteiinia8 g45 g
Rasvaa6 g35 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj443 2659
Energiaa kcal106 636

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 100 g Tuoretta pinaattia

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • Kananmuna

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g35 g
Proteiinia8 g45 g
Rasvaa6 g35 g
Kuituja1 g4 g
Energiaa kj443 2659
Energiaa kcal106 636

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 100 g Tuoretta pinaattia

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • Kananmuna

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.