Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikala-spaghettisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 dl
Rakettispagettia
3/4 dl
Aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
1 kpl
(185/140 g) tonnikalapaloja
1 kpl
(198/160 g) maissinjyviä
1 kpl
Punainen paprika
1 dl
Kuutioitua herkkukurkkua
1 dl
Sinappista salaatinkastiketta

Lisäksi

Jääsalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Kaada spagetit kulhoon ja lisää joukkoon tomaattikuutiot.Valuta tonnikaloista ja maissinjyvistä nesteet. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenkota ja paloittele.Lisää spagetin joukkoon loput ainekset ja kääntele sekaisin. Anna maustua viileässä. Sekoita ennen tarjoamista joukkoon revittyä jääsalaattia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.