Tonnikalapasteijat - Yhteishyvä

Tonnikalapasteijat

???
Kappaleita
12
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Isoa lehtitaikinalevyä (600 g)

TÄYTE

2 kpl
Tonnikalaa öljyssä (à 185/140 g)
3/4 dl
Mustia oliiveja viipaloituina
3 rkl
Chilikastiketta
3 rkl
Hienonnettua tilliä

VOITELUUN

1 kpl
Kananmuna

PINNALLE

Unikonsiemeniä

Näin teet

1

Kauli sulanut taikina suuremmaksi, noin 35 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Valuta öljy tonnikalasta ja kaada kulhoon muiden täyteainesten kanssa. Sekoita ainekset.

Leikkaa taikinalevy kahteentoista yhtä suureen palaan. Jaa täyte taikinapalojen keskelle. Nosta reunat palojen päälle ja nipistä kiinni. Käännä pasteijat, jolloin kiinnityskohdat jäävät alapuolelle. Voitele pasteijat vatkatulla munalla. Leikkaa terävällä veitsellä viiltoja pasteijoiden pintaan. Ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.11.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g20 g
Proteiinia4 g50 g
Rasvaa2 g23 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj175 2095
Energiaa kcal42 501

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 paketti Isoa lehtitaikinalevyä (600 g)

  • Unikonsiemeniä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g20 g
Proteiinia4 g50 g
Rasvaa2 g23 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj175 2095
Energiaa kcal42 501

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 paketti Isoa lehtitaikinalevyä (600 g)

  • Unikonsiemeniä

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.