Kauli sulanut taikina suuremmaksi, noin 35 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Valuta öljy tonnikalasta ja kaada kulhoon muiden täyteainesten kanssa. Sekoita ainekset.
Leikkaa taikinalevy kahteentoista yhtä suureen palaan. Jaa täyte taikinapalojen keskelle. Nosta reunat palojen päälle ja nipistä kiinni. Käännä pasteijat, jolloin kiinnityskohdat jäävät alapuolelle. Voitele pasteijat vatkatulla munalla. Leikkaa terävällä veitsellä viiltoja pasteijoiden pintaan. Ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
175
42
1,9 g
0,3 g
1,7 g
1,5 g
0,1 g
4,2 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti Isoa lehtitaikinalevyä (600 g),
Unikonsiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli