Tonnikalapasteijat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikalapasteijat

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Isoa lehtitaikinalevyä (600 g)

täyte

2 kpl
Tonnikalaa öljyssä (à 185/140 g)
3/4 dl
Mustia oliiveja viipaloituina
3 rkl
Chilikastiketta
3 rkl
Hienonnettua tilliä

voiteluun

1 kpl
Kananmuna

pinnalle

Unikonsiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kauli sulanut taikina suuremmaksi, noin 35 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Valuta öljy tonnikalasta ja kaada kulhoon muiden täyteainesten kanssa. Sekoita ainekset.

Leikkaa taikinalevy kahteentoista yhtä suureen palaan. Jaa täyte taikinapalojen keskelle. Nosta reunat palojen päälle ja nipistä kiinni. Käännä pasteijat, jolloin kiinnityskohdat jäävät alapuolelle. Voitele pasteijat vatkatulla munalla. Leikkaa terävällä veitsellä viiltoja pasteijoiden pintaan. Ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.11.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

175

42

1,9 g

0,3 g

1,7 g

1,5 g

0,1 g

4,2 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti Isoa lehtitaikinalevyä (600 g),

Unikonsiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli