Tonnikalapatonki
2 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | patonki |
| Täyte | |
|---|---|
| 1 kpl | (185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä |
| 2 rkl | sinappi-kurkkusalaattia |
| 2 rkl | majoneesia |
| 1 rkl | kermaviiliä |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| lisäksi jääsalaattia, tomaattia, kurkkua | |
- 1.
Leikkaa patonki pitkittäin halki. Valmista täyte. Valuta tonnikalasta öljy. Sekoita joukkoon sinappi-kurkkusalaatti, majoneesi, ranskankerma tai kermaviili sekä tilli.Levitä leivän väliin tonnikalatäyte ja aseta päälle jääsalaattia ja kurkku- ja tomaattiviipaleita. Leikkaa patonki paloiksi.
Tonnikalapatonki
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | patonki |
Täyte | |
| 1 kpl | (185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä |
| 2 rkl | sinappi-kurkkusalaattia |
| 2 rkl | majoneesia |
| 1 rkl | kermaviiliä |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
| lisäksi jääsalaattia, tomaattia, kurkkua | |
Valmistus
- 1
Leikkaa patonki pitkittäin halki. Valmista täyte. Valuta tonnikalasta öljy. Sekoita joukkoon sinappi-kurkkusalaatti, majoneesi, ranskankerma tai kermaviili sekä tilli.Levitä leivän väliin tonnikalatäyte ja aseta päälle jääsalaattia ja kurkku- ja tomaattiviipaleita. Leikkaa patonki paloiksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























