Tonnikalapatonki | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikalapatonki

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Patonki

täyte

1 kpl
(185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 rkl
Sinappi-kurkkusalaattia
2 rkl
Majoneesia
1 rkl
Ranskankermaa tai kermaviiliä
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Lisäksi jääsalaattia, tomaattia, kurkkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa patonki pitkittäin halki. Valmista täyte. Valuta tonnikalasta öljy. Sekoita joukkoon sinappi-kurkkusalaatti, majoneesi, ranskankerma tai kermaviili sekä tilli.Levitä leivän väliin tonnikalatäyte ja aseta päälle jääsalaattia ja kurkku- ja tomaattiviipaleita. Leikkaa patonki paloiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.