Tonnikalapatonki

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpatonki

Täyte

1 kpl(185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 rklsinappi-kurkkusalaattia
2 rklmajoneesia
1 rklkermaviiliä
2 rklhienonnettua tilliä
lisäksi jääsalaattia, tomaattia, kurkkua

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa patonki pitkittäin halki. Valmista täyte. Valuta tonnikalasta öljy. Sekoita joukkoon sinappi-kurkkusalaatti, majoneesi, ranskankerma tai kermaviili sekä tilli.Levitä leivän väliin tonnikalatäyte ja aseta päälle jääsalaattia ja kurkku- ja tomaattiviipaleita. Leikkaa patonki paloiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä