Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikalapatonki

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Patonki

Täyte

1 kpl
(185/140 g) tonnikalapaloja öljyssä
2 rkl
Sinappi-kurkkusalaattia
2 rkl
Majoneesia
1 rkl
Ranskankermaa tai kermaviiliä
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Lisäksi jääsalaattia, tomaattia, kurkkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa patonki pitkittäin halki. Valmista täyte. Valuta tonnikalasta öljy. Sekoita joukkoon sinappi-kurkkusalaatti, majoneesi, ranskankerma tai kermaviili sekä tilli.Levitä leivän väliin tonnikalatäyte ja aseta päälle jääsalaattia ja kurkku- ja tomaattiviipaleita. Leikkaa patonki paloiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.