Tonnikalatuulihatut

Arvostele resepti
40 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa

Tuulihatut

100 gmargariinia
2 dlvettä
2 dlvehnäjauhoja
3 kplkananmunaa
1 1/2 dlvoimasta juustoraastetta

Täyte

1 kpltuubi tonnikalapasteijaa (145g)
4 rklranskankermaa
1/2 kplkurkkua

Valmistus

  1. 1

    TuulihatutKiehauta vesi ja rasva kattilassa. Nosta kattila syrjään ja lisää jauhot kerralla seokseen. Sekoita, kunnes vesi-rasvaseos on imeytynyt jauhoihin. Kuumenna seosta puuhaarukalla sekoittaen, kunnes taikina alkaa irrota pohjasta ja reunoista. Nosta kattila liedeltä jäähtymään hetkeksi. Vatkaa sähkövatkaimella munat yksitellen taikinaan. Sekoita juustoraaste joukkoon. Nosta tai pursota taikinasta teelusikan kokoisia nokareita leivinpaperille. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Älä avaa uunin luukkua paistamisen aikana.Paistolämpötila 200 astetta.Paistoaika noin 20 minuuttia.TäyteSekoita tonnikalapasteija ja ranskankerma ja lusikoi täyte pursotinpussiin. Halkaise jäähtyneet tuulihatut ja täytä tahnalla. Koristele kurkkuviipaleella.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025