Tortellini-keitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 gjuustotäytteisiä tortellineja
1 lvettä
2 kplkasvisliemikuutiota tai 3 rkl fondia
1 rkltomaattisosetta
1 kplkesäkurpitsa
1/2 dltuoretta salviaa, persiljaa tai basilikaa
250 gkirsikkatomaatteja
100 gilmakuivattua kinkkua tai pekonia

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Pese ja halkaise tomaatit.Kuumenna vesi, lisää kasvisliemikuutio tai -fondi. Keitä kesäkurpitsanpaloja liemessä noin viisi minuuttia.Lisää keitetyt tortellinit, yrtti ja halkaistut tomaatit. Keitä viisi minuuttia. Lisää kypsät tortellinit ja tomaattisose.Paista paloiteltu kinkku tai pekoni kevyesti pannulla.Jaa keitto tarjoiluastioihin tai kaada kulhoon, lisää paistettu kinkku tai pekoni pinnalle. Tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä