Tortellini-keitto

Nappaa talteen!
| 250 g | juustotäytteisiä tortellineja |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota tai 3 rkl fondia |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 1/2 dl | tuoretta salviaa, persiljaa tai basilikaa |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 100 g | ilmakuivattua kinkkua tai pekonia |
- 1.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Pese ja halkaise tomaatit.Kuumenna vesi, lisää kasvisliemikuutio tai -fondi. Keitä kesäkurpitsanpaloja liemessä noin viisi minuuttia.Lisää keitetyt tortellinit, yrtti ja halkaistut tomaatit. Keitä viisi minuuttia. Lisää kypsät tortellinit ja tomaattisose.Paista paloiteltu kinkku tai pekoni kevyesti pannulla.Jaa keitto tarjoiluastioihin tai kaada kulhoon, lisää paistettu kinkku tai pekoni pinnalle. Tarjoile.
Tortellini-keitto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | juustotäytteisiä tortellineja |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota tai 3 rkl fondia |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 1/2 dl | tuoretta salviaa, persiljaa tai basilikaa |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 100 g | ilmakuivattua kinkkua tai pekonia |
Valmistus
- 1
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Pese ja halkaise tomaatit.Kuumenna vesi, lisää kasvisliemikuutio tai -fondi. Keitä kesäkurpitsanpaloja liemessä noin viisi minuuttia.Lisää keitetyt tortellinit, yrtti ja halkaistut tomaatit. Keitä viisi minuuttia. Lisää kypsät tortellinit ja tomaattisose.Paista paloiteltu kinkku tai pekoni kevyesti pannulla.Jaa keitto tarjoiluastioihin tai kaada kulhoon, lisää paistettu kinkku tai pekoni pinnalle. Tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























