Tortellini-keitto | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tortellini-keitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Juustotäytteisiä tortellineja
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota tai 3 rkl fondia
1 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
Kesäkurpitsa
1/2 dl
Tuoretta salviaa, persiljaa tai basilikaa
250 g
Kirsikkatomaatteja
100 g
Ilmakuivattua kinkkua tai pekonia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Pese ja halkaise tomaatit.Kuumenna vesi, lisää kasvisliemikuutio tai -fondi. Keitä kesäkurpitsanpaloja liemessä noin viisi minuuttia.Lisää keitetyt tortellinit, yrtti ja halkaistut tomaatit. Keitä viisi minuuttia. Lisää kypsät tortellinit ja tomaattisose.Paista paloiteltu kinkku tai pekoni kevyesti pannulla.Jaa keitto tarjoiluastioihin tai kaada kulhoon, lisää paistettu kinkku tai pekoni pinnalle. Tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.