Tsatsiki-salaattipiirakka
Ainekset
Täyte
Valmistus
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikina piirakkavuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele pohja haarukalla ja paista kypsäksi 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Täytä jäähtynyt piirakkapohja. Valuta ja soseuta paprikat sekä munakoisot sauvasekoittimella. Levitä pohjalle paprika-munakoisotahna ja sen päälle tsatsiki. Huuhtele ja puolita tomaatit. Asettele salaatti ja tomaatit piirakan pinnalle.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
86
362
5,7 g
2,1 g
5,2 g
5,1 g
1,7 g
2,7 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 g (1 pkt) piirakkataikinaa suolaiseen leivontaan (pakaste).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli