Tulinen kana-vihanneskeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 - 300 gbroilerin- tai kalkkunanfileetä
2 rklöljyä
1 rkltuoretta inkivääriä raastettuna
1 kplvalkosipulinkynsi
tuoretta hienonnettua chiliä maun mukaan
1 kplkeskikokoinen porkkana
1 kplpieni punasipuli
1 kplsellerinvarsi
puolikas purjo
1 - 1 1/2 lvettä
2 - 3 kplkanaliemikuutiota
1 dlpakasteherneitä
1/2 - 1 rklsoijakastiketta
(suolaa ja rouhittua mustapippuria)

Valmistus

  1. 1

    Paloittele liha sopiviksi annospaloiksi. Kuori ja paloittele kasvikset pieniksi paloiksi. Kuumenna vokkipannu ja lisää pohjalle öljy. Kun öljy on kuumaa lisää inkivääri, murskattu valkosipuli ja chili. Kuumenna mausteita hetken ajan koko ajan sekoittaen ja lisää lihapalat. Paista lihaa kunnes se on melkein kypsää ja kaada sekaan porkkanapalat. Paista edelleen pari minuuttia ja lisää loput kasvispalat. Paista vielä minuutin ajan koko ajan sekoittaen. Lisää sitten vesi, kanaliemikuutiot, soijakastikesekäherneet ja anna keiton kiehahtaa. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä