Tulinen kana-vihanneskeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tulinen kana-vihanneskeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 - 300 g
Broilerin- tai kalkkunanfileetä
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Tuoretta inkivääriä raastettuna
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Tuoretta hienonnettua chiliä maun mukaan
1 kpl
Keskikokoinen porkkana
1 kpl
Pieni punasipuli
1 kpl
Sellerinvarsi
Puolikas purjo
1 - 1 1/2 l
Vettä
2 - 3 kpl
Kanaliemikuutiota
1 dl
Pakasteherneitä
1/2 - 1 rkl
Soijakastiketta
(suolaa ja rouhittua mustapippuria)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele liha sopiviksi annospaloiksi. Kuori ja paloittele kasvikset pieniksi paloiksi. Kuumenna vokkipannu ja lisää pohjalle öljy. Kun öljy on kuumaa lisää inkivääri, murskattu valkosipuli ja chili. Kuumenna mausteita hetken ajan koko ajan sekoittaen ja lisää lihapalat. Paista lihaa kunnes se on melkein kypsää ja kaada sekaan porkkanapalat. Paista edelleen pari minuuttia ja lisää loput kasvispalat. Paista vielä minuutin ajan koko ajan sekoittaen. Lisää sitten vesi, kanaliemikuutiot, soijakastikesekäherneet ja anna keiton kiehahtaa. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.2.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.