Tulinen lohi-papukeitto

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpunasipuli
1 kplpunainen chilipalko
6 kplperunaa
3 rklöljyä
1 1/2 tlkuivattua korianteria
1 1/4 lvettä
1 kplkalaliemikuutio
2 kplkasvisliemikuutiota
1 kpl(370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
2 kpl(à 400/255 g) kidneypapuja
250 glämminsavulohta

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna punasipuli. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kattilassa ja paista punasipulia, chiliä ja korianteria hetki öljyssä. Lisää perunakuutiot ja jatka muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutiot ja tomaattimurska ja keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Valuta kidneypavut liemestään. Lisää ne ja lohikuutiot keittoon, keitä vielä muutama minuutti.

    Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä