Tulinen lohi-papukeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tulinen lohi-papukeitto

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Punainen chilipalko
6 kpl
Perunaa
3 rkl
Öljyä
1 1/2 tl
Kuivattua korianteria
1 1/4 l
Vettä
1 kpl
Kalaliemikuutio
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
(370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
2 kpl
(à 400/255 g) kidneypapuja
250 g
Lämminsavulohta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna punasipuli. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kattilassa ja paista punasipulia, chiliä ja korianteria hetki öljyssä. Lisää perunakuutiot ja jatka muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutiot ja tomaattimurska ja keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Valuta kidneypavut liemestään. Lisää ne ja lohikuutiot keittoon, keitä vielä muutama minuutti.

Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 9.1.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.