Tulinen makkarapatonki - Yhteishyvä

Tulinen makkarapatonki

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(300 g/ 4 kpl) esipaistettuja ranskalaisia sämpylöitä
2 kpl
Grillibalkan-makkaraa
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Sokeria
2 rkl
Tomaatti- tai pizzapyreetä
1 rkl
Vettä
4 kpl
Pikkuherkkukurkkua

Näin teet

1

Paista leivät pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi makkarat ja kuori ja hienonna sipuli. Paista sipulit sokerin kanssa öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta syrjään.Ruskista makkaraviipaleet pannulla käännellen. Lisää joukkoon pizzapyree ja lusikallinen vettä ja anna ainesten kuumentua. Viipaloi herkkukurkut pitkittäin. Halkaise sämpylät niin, että ne jäävät toisesta reunasta kiinni.Täytä lämpimät sämpylät makkaraseoksella, paistetulla sipulilla ja herkkukurkkuviipaleilla. Kääri leivät voipaperiin ja tarjoa lämpiminä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.3.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa