Tulinen makkarapatonki | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tulinen makkarapatonki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g/ 4 kpl) esipaistettuja ranskalaisia sämpylöitä
2 kpl
Grillibalkan-makkaraa
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Sokeria
2 rkl
Tomaatti- tai pizzapyreetä
1 rkl
Vettä
4 kpl
Pikkuherkkukurkkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista leivät pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi makkarat ja kuori ja hienonna sipuli. Paista sipulit sokerin kanssa öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta syrjään.Ruskista makkaraviipaleet pannulla käännellen. Lisää joukkoon pizzapyree ja lusikallinen vettä ja anna ainesten kuumentua. Viipaloi herkkukurkut pitkittäin. Halkaise sämpylät niin, että ne jäävät toisesta reunasta kiinni.Täytä lämpimät sämpylät makkaraseoksella, paistetulla sipulilla ja herkkukurkkuviipaleilla. Kääri leivät voipaperiin ja tarjoa lämpiminä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.3.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.