Tulinen makkarapatonki

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(300 g/ 4 kpl) esipaistettuja ranskalaisia sämpylöitä
2 kplgrillibalkan-makkaraa
1 kplsipuli
1 rklöljyä
1/2 tlsokeria
2 rkltomaatti- tai pizzapyreetä
1 rklvettä
4 kplpikkuherkkukurkkua

Valmistus

  1. 1

    Paista leivät pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi makkarat ja kuori ja hienonna sipuli. Paista sipulit sokerin kanssa öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta syrjään.Ruskista makkaraviipaleet pannulla käännellen. Lisää joukkoon pizzapyree ja lusikallinen vettä ja anna ainesten kuumentua. Viipaloi herkkukurkut pitkittäin. Halkaise sämpylät niin, että ne jäävät toisesta reunasta kiinni.Täytä lämpimät sämpylät makkaraseoksella, paistetulla sipulilla ja herkkukurkkuviipaleilla. Kääri leivät voipaperiin ja tarjoa lämpiminä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025