Tulisen makeat popcornit

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Näiden popcornien suolaisuus, makeus ja tulisuus muodostavat ällistyttävän koukuttavan kombon! Popparit tulille ja leffa pyörimään!

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
2 rklrypsiöljyä
1 dlmaissinjyviä
25 gvoita
1/2 dlvaahterasiirappia
1/2 tlcayennenpippuria
1/4 tlmustapippuria rouhittuna
1/2 tlkanelia
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Mittaa öljy isoon (noin 3 l) paksupohjaiseen, kannelliseen kattilaan. Tipauta kylmään öljyyn pari maissinjyvää ja kuumenna. Kun jyvät poksahtavat, öljy on kuumentunut. Lisää loput maissinjyvät.

    MääräAinesosa
    2 rklrypsiöljyä
    1 dlmaissinjyviä
  2. 2

    Peitä kattila kannella, kuumenna ravistellen kattilaa muutaman kerran poksahtelun aikana. Kun poksahtelu hidastuu ja hiljenee, nosta kattila pois levyltä. Kaada popcornit kulhoon.

  3. 3

    Sulata voi pienessä kattilassa, lisää vaahterasiirappi ja mausteet. Kiehauta seos ja kaada popcornien päälle. Kääntele maustevoi huolellisesti popcorneihin.

    MääräAinesosa
    25 gvoita
    1/2 dlvaahterasiirappia
    1/2 tlcayennenpippuria
    1/4 tlmustapippuria rouhittuna
    1/2 tlkanelia
    1/2 tlsuolaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Juho Salminen
23.10.2018
|
Päivitetty: 18.11.2025

Samankaltaisia reseptejä