Tuliset jauhelihamuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuliset jauhelihamuffinit

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 tl
Suolaa
4 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
2 tl
Punaista chilirouhetta
150 g
(kevyt) juustoraastetta
3 rkl
Persiljaa
2 kpl
Kananmunaa
3 dl
Maitoa
3/4 dl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista jauheliha öljyssä paistinpannulla. Mausta suolalla ja anna jäähtyä. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe, suola ja chilirouhe. Lisää juustoraaste. Hienonna joukkoon persilja. Sekoita toisessa kulhossa munat, maito ja öljy. Lisää kuiviin aineisiin ja sekoita kevyesti. Kääntele joukkoon jauheliha. Voitele muffinivuoat ja täytä ne taikinalla. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes ovat saaneet vähän väriä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.