Tuliset lohitikut
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 800 g | lohifileetä |
| Marinadi | |
|---|---|
| 3 rkl | makeaa chilikastiketta |
| 2 rkl | soijaa |
| 1 rkl | valko- tai omenaviinietikkaa |
| pala raastettua inkivääriä | |
| 1 rkl | fariinisokeria |
- 1.
Leikkaa lohi reiluiksi pitkänomaisiksi annosviipaleiksi. Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Anna lohipalojen marinoitua noin tunnin ajan. Työnnä lohipalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Sivele vielä kastikkeella kalapaloja. Grillaa tai paista muutaman kerran käännellen kypsiksi.
Tuliset lohitikut
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | lohifileetä |
Marinadi | |
| 3 rkl | makeaa chilikastiketta |
| 2 rkl | soijaa |
| 1 rkl | valko- tai omenaviinietikkaa |
| pala raastettua inkivääriä | |
| 1 rkl | fariinisokeria |
Valmistus
- 1
Leikkaa lohi reiluiksi pitkänomaisiksi annosviipaleiksi. Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Anna lohipalojen marinoitua noin tunnin ajan. Työnnä lohipalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Sivele vielä kastikkeella kalapaloja. Grillaa tai paista muutaman kerran käännellen kypsiksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Testasimme merinovillapipot! Löytyi uusi, kaunis luottolakki
- 3.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Oletkos nähnyt näin upeaa taatelikakkua? Leivo joulupöydän kruunuksi!
- 6.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen












