Tuliset lohitikut

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 glohifileetä

Marinadi

3 rklmakeaa chilikastiketta
2 rklsoijaa
1 rklvalko- tai omenaviinietikkaa
pala raastettua inkivääriä
1 rklfariinisokeria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa lohi reiluiksi pitkänomaisiksi annosviipaleiksi. Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Anna lohipalojen marinoitua noin tunnin ajan. Työnnä lohipalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Sivele vielä kastikkeella kalapaloja. Grillaa tai paista muutaman kerran käännellen kypsiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä