Tuliset lohitikut | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuliset lohitikut

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

800 g
Lohifileetä

MARINADI

3 rkl
Makeaa chilikastiketta
2 rkl
Soijaa
1 rkl
Valko- tai omenaviinietikkaa
Pala raastettua inkivääriä
1 rkl
Fariinisokeria

Näin teet

1

Leikkaa lohi reiluiksi pitkänomaisiksi annosviipaleiksi. Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Anna lohipalojen marinoitua noin tunnin ajan. Työnnä lohipalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Sivele vielä kastikkeella kalapaloja. Grillaa tai paista muutaman kerran käännellen kypsiksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 15.5.2019