Tuliset lohitikut | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuliset lohitikut

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Lohifileetä

marinadi

3 rkl
Makeaa chilikastiketta
2 rkl
Soijaa
1 rkl
Valko- tai omenaviinietikkaa
Pala raastettua inkivääriä
1 rkl
Fariinisokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa lohi reiluiksi pitkänomaisiksi annosviipaleiksi. Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Anna lohipalojen marinoitua noin tunnin ajan. Työnnä lohipalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Sivele vielä kastikkeella kalapaloja. Grillaa tai paista muutaman kerran käännellen kypsiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.