Tuliset lohitikut
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 800 g | lohifileetä |
| Marinadi | |
|---|---|
| 3 rkl | makeaa chilikastiketta |
| 2 rkl | soijaa |
| 1 rkl | valko- tai omenaviinietikkaa |
| pala raastettua inkivääriä | |
| 1 rkl | fariinisokeria |
- 1.
Leikkaa lohi reiluiksi pitkänomaisiksi annosviipaleiksi. Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Anna lohipalojen marinoitua noin tunnin ajan. Työnnä lohipalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Sivele vielä kastikkeella kalapaloja. Grillaa tai paista muutaman kerran käännellen kypsiksi.
Tuliset lohitikut
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | lohifileetä |
Marinadi | |
| 3 rkl | makeaa chilikastiketta |
| 2 rkl | soijaa |
| 1 rkl | valko- tai omenaviinietikkaa |
| pala raastettua inkivääriä | |
| 1 rkl | fariinisokeria |
Valmistus
- 1
Leikkaa lohi reiluiksi pitkänomaisiksi annosviipaleiksi. Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Anna lohipalojen marinoitua noin tunnin ajan. Työnnä lohipalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Sivele vielä kastikkeella kalapaloja. Grillaa tai paista muutaman kerran käännellen kypsiksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























