Tuliset salamipasteijat
Ainekset
Valmistus
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko salami pieniksi paloiksi ja sekoita täytteen ainekset. Kauli taikina ohueksi levyksi. Paina pyöreällä pasteijamuotilla tai lasilla kiekkoja.
Nosta täytettä kiekkojen toiseen reunaan. Käännä kiekot puolikuun muotoisiksi pasteijoiksi ja painele reunat hyvin kiinni, esim. haarukalla. Paista pasteijoita 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
55
229
4,0 g
1,9 g
2,5 g
0,2 g
0,3 g
2,3 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 - 3 rkl Hienonnettua jalapenoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli