Tuliset salamipasteijat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuliset salamipasteijat

timer-icon15 min
Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(400 g) pakasteruis-perunataikinaa

täyte

100 g
Salamitankoa
2 - 3 rkl
Hienonnettua jalapenoa
50 g
Salaattijuustokuutioita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko salami pieniksi paloiksi ja sekoita täytteen ainekset. Kauli taikina ohueksi levyksi. Paina pyöreällä pasteijamuotilla tai lasilla kiekkoja.

Nosta täytettä kiekkojen toiseen reunaan. Käännä kiekot puolikuun muotoisiksi pasteijoiksi ja painele reunat hyvin kiinni, esim. haarukalla. Paista pasteijoita 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

229

55

4,0 g

1,9 g

2,5 g

0,2 g

0,3 g

2,3 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 - 3 rkl Hienonnettua jalapenoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli