Tulisieluinen makkarapata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 glenkkimakkaraa
1 kplpieni purjo
1 - 2 kplvalkosipulin kynttä
puolet pienestä chilipippurista siemenet poistettuina
2 rklöljyä
1/2 rklvahvaa chilikastiketta
5 dlvettä
400 gtomaattimurskaa
sokeria
1 kplliha- tai kanaliemikuutio
1/2 tlrouhittua mustapippuria
1 tljauhettua inkivääriä
1 kplpakastesuikalejuureksia

Lisäksi:

200 gtavallista tai paprika-chilimaustettua ranskankermaa

Valmistus

  1. 1

    Kuutio makkara paloiksi ja pese ja pilko purjo renkaiksi. Kuori ja silppua valkosipulit ja ½ chili. Kuullota purjorenkaita sekä valkosipuli- ja chilisilppua öljyssä kattilassa. Lisää loput aineista, makkaraa lukuun ottamatta ja keitä seosta pari minuuttia. Lisää makkarat ja tarjoa lisänä ranskankermaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Georg Laurin
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä