Tulisieluinen makkarapata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 glenkkimakkaraa
1 kplpieni purjo
1 - 2 kplvalkosipulin kynttä
puolet pienestä chilipippurista siemenet poistettuina
2 rklöljyä
1/2 rklvahvaa chilikastiketta
5 dlvettä
400 gtomaattimurskaa
sokeria
1 kplliha- tai kanaliemikuutio
1/2 tlrouhittua mustapippuria
1 tljauhettua inkivääriä
1 kplpakastesuikalejuureksia

Lisäksi:

200 gtavallista tai paprika-chilimaustettua ranskankermaa

Valmistus

  1. 1

    Kuutio makkara paloiksi ja pese ja pilko purjo renkaiksi. Kuori ja silppua valkosipulit ja ½ chili. Kuullota purjorenkaita sekä valkosipuli- ja chilisilppua öljyssä kattilassa. Lisää loput aineista, makkaraa lukuun ottamatta ja keitä seosta pari minuuttia. Lisää makkarat ja tarjoa lisänä ranskankermaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Georg Laurin
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025