Tulisieluinen makkarapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tulisieluinen makkarapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

300 g
Lenkkimakkaraa
1 kpl
Pieni purjo
1 - 2 kpl
Valkosipulin kynttä
Puolet pienestä chilipippurista siemenet poistettuina
2 rkl
Öljyä
1/2 rkl
Vahvaa chilikastiketta
5 dl
Vettä
400 g
Tomaattimurskaa
Sokeria
1 kpl
Liha- tai kanaliemikuutio
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Jauhettua inkivääriä
1 kpl
Pakastesuikalejuureksia

lisäksi:

200 g
Tavallista tai paprika-chilimaustettua ranskankermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutio makkara paloiksi ja pese ja pilko purjo renkaiksi. Kuori ja silppua valkosipulit ja ½ chili. Kuullota purjorenkaita sekä valkosipuli- ja chilisilppua öljyssä kattilassa. Lisää loput aineista, makkaraa lukuun ottamatta ja keitä seosta pari minuuttia. Lisää makkarat ja tarjoa lisänä ranskankermaa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Georg Laurin
Julkaistu: 13.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.