Tumma Spagetti bolognese - Yhteishyvä

Tumma Spagetti bolognese

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Naudan jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulin kynsi
Pala juuriselleriä
1 kpl
Porkkana
400 g
Tomaattimurskaa
1 rkl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Oreganoa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
300 g
Tummaa spagettia

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla. Lisää hienonnetut sipulit ja kääntele hetken aikaa, kunnes sipuli on pehmennyt. Pese ja kuori juuriselleri ja porkkana. Raasta karkeaksi raasteeksi. Lisää raasteet pannulle ja anna seoksen kiehahtaa. Tyhjennä pannu kattilaan ja lisää tomaattimurska, johon on sekoitettu jauhot sekä tomaattipyree ja mausteet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kannen alla 30- 40 minuuttia. Tarkista maku. Koristele halutessasi basilikanlehdillä. Tarjoa kastike keitetyn spagetin kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 13.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa