Tumma Spagetti bolognese

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gnaudan jauhelihaa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulin kynsi
pala juuriselleriä
1 kplporkkana
400 gtomaattimurskaa
1 rklvehnäjauhoja
2 rkltomaattipyreetä
1 rklfariinisokeria
1 rkloreganoa
1 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
300 gtummaa spagettia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla. Lisää hienonnetut sipulit ja kääntele hetken aikaa, kunnes sipuli on pehmennyt. Pese ja kuori juuriselleri ja porkkana. Raasta karkeaksi raasteeksi. Lisää raasteet pannulle ja anna seoksen kiehahtaa. Tyhjennä pannu kattilaan ja lisää tomaattimurska, johon on sekoitettu jauhot sekä tomaattipyree ja mausteet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kannen alla 30- 40 minuuttia. Tarkista maku. Koristele halutessasi basilikanlehdillä. Tarjoa kastike keitetyn spagetin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä