Tumma Spagetti bolognese

Nappaa talteen!
| 300 g | naudan jauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| pala juuriselleriä | |
| 1 kpl | porkkana |
| 400 g | tomaattimurskaa |
| 1 rkl | vehnäjauhoja |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 1 rkl | fariinisokeria |
| 1 rkl | oreganoa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 300 g | tummaa spagettia |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla. Lisää hienonnetut sipulit ja kääntele hetken aikaa, kunnes sipuli on pehmennyt. Pese ja kuori juuriselleri ja porkkana. Raasta karkeaksi raasteeksi. Lisää raasteet pannulle ja anna seoksen kiehahtaa. Tyhjennä pannu kattilaan ja lisää tomaattimurska, johon on sekoitettu jauhot sekä tomaattipyree ja mausteet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kannen alla 30- 40 minuuttia. Tarkista maku. Koristele halutessasi basilikanlehdillä. Tarjoa kastike keitetyn spagetin kanssa.
Tumma Spagetti bolognese
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | naudan jauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| pala juuriselleriä | |
| 1 kpl | porkkana |
| 400 g | tomaattimurskaa |
| 1 rkl | vehnäjauhoja |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 1 rkl | fariinisokeria |
| 1 rkl | oreganoa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 300 g | tummaa spagettia |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla. Lisää hienonnetut sipulit ja kääntele hetken aikaa, kunnes sipuli on pehmennyt. Pese ja kuori juuriselleri ja porkkana. Raasta karkeaksi raasteeksi. Lisää raasteet pannulle ja anna seoksen kiehahtaa. Tyhjennä pannu kattilaan ja lisää tomaattimurska, johon on sekoitettu jauhot sekä tomaattipyree ja mausteet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kannen alla 30- 40 minuuttia. Tarkista maku. Koristele halutessasi basilikanlehdillä. Tarjoa kastike keitetyn spagetin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























