Tuore myslipuuro
15 min
4 Annosta
Tuorepuuro on maukas ja helppo aamiais- tai välipalaruoka. Anna tuorepuuroseoksen turvota jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Ainekset
Valmistus
1
Sekoita kulhossa jogurtti ja muromysli keskenään. Anna seoksen turvota jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli. Jaa myslipuuro lautasille ja tarjoile mehukeiton ja myslin kera.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
238
996
10,0 g
4,5 g
28,3 g
14,0 g
2,5 g
7,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Muromysliä,
Mehukeittoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli