Nosta lohifilee nahkapuoli alaspäin uunivuokaan tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä tuorejuusto, karpalot, roseepippurit ja ruohosipuli. Levitä seos lohifileelle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes lohi kypsyy. Ripottele päälle suolapähkinärouhe. Tarjoa lämpimänä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
438
1831
32,4 g
11,7 g
8,9 g
8,4 g
1,9 g
26,4 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 tl Merisuolahiutaleita,
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria,
1 rkl Murskattua roseepippuria,
4 rkl Silputtua ruohosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli