Tuorejuusto-karpalouunilohi
Ainekset
PÄÄLLE
VIIMEISTELYYN
Näin teet
Nosta lohifilee nahkapuoli alaspäin uunivuokaan tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä tuorejuusto, karpalot, roseepippurit ja ruohosipuli. Levitä seos lohifileelle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes lohi kypsyy. Ripottele päälle suolapähkinärouhe. Tarjoa lämpimänä.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 9 g | 89 g |
Proteiinia | 26 g | 264 g |
Rasvaa | 32 g | 324 g |
Kuituja | 2 g | 19 g |
Energiaa kj | 1831 | 18313 |
Energiaa kcal | 438 | 4376 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 tl Merisuolahiutaleita
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria
1 rkl Murskattua roseepippuria
4 rkl Silputtua ruohosipulia
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 9 g | 89 g |
Proteiinia | 26 g | 264 g |
Rasvaa | 32 g | 324 g |
Kuituja | 2 g | 19 g |
Energiaa kj | 1831 | 18313 |
Energiaa kcal | 438 | 4376 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 tl Merisuolahiutaleita
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria
1 rkl Murskattua roseepippuria
4 rkl Silputtua ruohosipulia