Jauha keksit muruiksi, sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele muruseos irtopohjakakkuvuoan (halk. 20 cm) pohjalle. Painele sulaneet marjat siivilän läpi soseeksi. Mausta sokerilla. Anna jäätelöiden sulaa hetki huoneenlämmössä. Vatkaa molemmat jäätelöt pehmeiksi sähkövatkaimella. Painele jäätelöt lusikalla kerroksittain vuokaan. Kaada pinnalle marjakastike ja pakasta kakku. Irrota kakku vuoasta, siirrä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä sekä marjoilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
274
1147
15,3 g
9,1 g
28,3 g
28,3 g
0,9 g
5,1 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g Bastogne-keksejä tai piparkakkuja,
75 g Voita,
Hedelmiä ja kotimaisia pakastemarjoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli