Jauha keksit muruiksi, sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele muruseos irtopohjakakkuvuoan (halk. 20 cm) pohjalle. Painele sulaneet marjat siivilän läpi soseeksi. Mausta sokerilla. Anna jäätelöiden sulaa hetki huoneenlämmössä. Vatkaa molemmat jäätelöt pehmeiksi sähkövatkaimella. Painele jäätelöt lusikalla kerroksittain vuokaan. Kaada pinnalle marjakastike ja pakasta kakku. Irrota kakku vuoasta, siirrä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä sekä marjoilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1147
274
15,3 g
9,1 g
28,3 g
28,3 g
0,9 g
5,1 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g Bastogne-keksejä tai piparkakkuja,
75 g Voita,
Hedelmiä ja kotimaisia pakastemarjoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli