Unkarilainen pata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Unkarilainen pata

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Vihreä paprika
600 g
Porsaan suikalelihaa
1 tl
Suolaa
1 rkl
Paprikajauhetta
2 1/2 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
2 rkl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Smetanaa
2 kpl
Tomaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Pese ja paloittele paprika. Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipulia hetki. Lisää porsaan suikaleliha ja paprika. Paista ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Hauduta, kunnes liha on mureaa, noin 30 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää smetanaan sekoitetut jauhot sekä paloitellut tomaatit kypsennyksen loppuvaiheessa. Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.