Unkarilainen pata

Nappaa talteen!
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | vihreä paprika |
| 600 g | porsaan suikalelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1 rkl | paprikajauhetta |
| 2 1/2 dl | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 2 rkl | vehnäjauhoja |
| 120 g | smetanaa |
| 2 kpl | tomaattia |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli. Pese ja paloittele paprika. Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipulia hetki. Lisää porsaan suikaleliha ja paprika. Paista ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Hauduta, kunnes liha on mureaa, noin 30 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää smetanaan sekoitetut jauhot sekä paloitellut tomaatit kypsennyksen loppuvaiheessa. Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa.
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | vihreä paprika |
| 600 g | porsaan suikalelihaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1 rkl | paprikajauhetta |
| 2 1/2 dl | vettä |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 2 rkl | vehnäjauhoja |
| 120 g | smetanaa |
| 2 kpl | tomaattia |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli. Pese ja paloittele paprika. Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipulia hetki. Lisää porsaan suikaleliha ja paprika. Paista ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Hauduta, kunnes liha on mureaa, noin 30 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää smetanaan sekoitetut jauhot sekä paloitellut tomaatit kypsennyksen loppuvaiheessa. Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












