Unkarilainen pata

arvosana5/5

(1)arvio
5 Annosta

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
2 rklöljyä
1 kplsipuli
1 kplvihreä paprika
600 gporsaan suikalelihaa
1 tlsuolaa
1 rklpaprikajauhetta
2 1/2 dlvettä
1 kpllihaliemikuutio
2 rklvehnäjauhoja
120 gsmetanaa
2 kpltomaattia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli. Pese ja paloittele paprika. Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipulia hetki. Lisää porsaan suikaleliha ja paprika. Paista ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Hauduta, kunnes liha on mureaa, noin 30 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää smetanaan sekoitetut jauhot sekä paloitellut tomaatit kypsennyksen loppuvaiheessa. Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä