Uunimakkara vuohenjuustolla | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Uunimakkara vuohenjuustolla

Uunimakkara vuohenjuustolla

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tomaatti ja vuohenjuusto antavat uunimakkaralle lisää makua. Viimeistele superhelppo arkiruoka juustoraasteella.

Ainekset

1 kpl
Lenkkimakkaraa (500 g)
2 kpl
Tomaattia
100 g
Vuohenvalkohomejuustoa
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Poista makkaroista kuoret ja leikkaa päälle viiltoja noin sentin välein. Aseta makkarat uunivuokaan. Leikkaa tomaatit ja juusto ohuiksi lohkoiksi. Paina ne viiltoihin. Ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

980

234

18,3 g

9,0 g

6,3 g

2,0 g

0,5 g

11,5 g

1,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli