Uunimakkara vuohenjuustolla - Yhteishyvä

Uunimakkara vuohenjuustolla

Uunimakkara vuohenjuustolla
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
225°C
Tomaatti ja vuohenjuusto antavat uunimakkaralle lisää makua. Viimeistele superhelppo arkiruoka juustoraasteella.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Lenkkimakkaraa (500 g)
2 kpl
Tomaattia
100 g
Vuohenvalkohomejuustoa
1 dl
Juustoraastetta

Näin teet

1

Poista makkaroista kuoret ja leikkaa päälle viiltoja noin sentin välein. Aseta makkarat uunivuokaan. Leikkaa tomaatit ja juusto ohuiksi lohkoiksi. Paina ne viiltoihin. Ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
Muokattu: 29.1.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g25 g
Proteiinia12 g46 g
Rasvaa18 g73 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj980 3921
Energiaa kcal234 937

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Juustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g25 g
Proteiinia12 g46 g
Rasvaa18 g73 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj980 3921
Energiaa kcal234 937

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Juustoraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.