Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1 1/2 kgpaistia, esim. porsaanpaisti
1 tlsuolaa
1 tlrouhittua mauste- tai mustapippuria
1 rklrosmariinia hienonnettuna, halutessasi

Lisäksi:

6 - 8 kplperunaa
4 - 6 kplporkkanaa
1 dlvettä

Valmistus

  1. 1

    Ota iso paistokelmupussi ja laita liha siihen rasvapuoli ylöspäin. Ripottele paistin pintaan suola ja mausteet. Jos paisti on marinoitu, et tarvitse suolaa etkä pippuria. Kuori perunat ja viillä niiden pintaan viiltoja tiheästi puoleen väliin asti. Kuori ja lohko porkkanat. Levitä kasvikset pussiin paistin ympärille. Lisää pussiin 1 dl vettä. Nosta pussi uunivuokaan ja sulje se. Leikkaa pintaan höyryaukko. Nosta pussi vuokineen 150-asteisen uunin alaosaan ja kypsennä 1 1/2 tuntia. Jäähdytä hiukan ja tarjoa. Lisäksi voit kiehauttaa muita kasviksia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025