Uunipaisti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Uunipaisti

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 1/2 kg
Paistia, esim. porsaanpaisti
1 tl
Suolaa
1 tl
Rouhittua mauste- tai mustapippuria
1 rkl
Rosmariinia hienonnettuna, halutessasi

lisäksi:

6 - 8 kpl
Perunaa
4 - 6 kpl
Porkkanaa
1 dl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota iso paistokelmupussi ja laita liha siihen rasvapuoli ylöspäin. Ripottele paistin pintaan suola ja mausteet. Jos paisti on marinoitu, et tarvitse suolaa etkä pippuria. Kuori perunat ja viillä niiden pintaan viiltoja tiheästi puoleen väliin asti. Kuori ja lohko porkkanat. Levitä kasvikset pussiin paistin ympärille. Lisää pussiin 1 dl vettä. Nosta pussi uunivuokaan ja sulje se. Leikkaa pintaan höyryaukko. Nosta pussi vuokineen 150-asteisen uunin alaosaan ja kypsennä 1 1/2 tuntia. Jäähdytä hiukan ja tarjoa. Lisäksi voit kiehauttaa muita kasviksia.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 13.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.