Uunipersikat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Uunipersikat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoa lämpimien persikoiden lisänä jäätelöä tai vaahdotettua vaniljakastiketta.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(850 g) säilykepersikoita
25 g
Margariinia
1 dl
Mantelijauhetta
3/4 dl
Pikkuleivän tai piparkakun muruja
2 rkl
Vaahterasiirappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta persikat liemestään. Voit ottaa liemen talteen ja käyttää sen muihin ruokiin. Sekoita pehmeään margariiniin mantelijauhe, murennetut pikkuleivät ja vaahterasiirappi.

Ota persikanpuolikkaiden kuperalta puolelta terävällä veitsellä pieni viipale pois, niin saat persikat pysymään suorassa. Aseta persikat uunivadille ja jaa manteliseos persikoille. Voit valmistella ruoan tähän pisteeseen hyvissä ajoin etukäteen.

Pane vuoka 225-asteiseen uuniin 10 minuutiksi.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.