Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Uuniperunat ja kanatäyte

Uuniperunat ja kanatäyte

timer-iconNoin tunti  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Aloita viikonloppu herkullisilla uunipotuilla. Sekoita perunoiden seuraksi helppo ja maukas caesarkastikkeella maustettu kanatäyte.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
isoa uuniperunaa (esim. rosamunda, rossetti, bella rosa)
2 tl
rypsiöljyä

Kanatäyte

200 g
(1 pkt) kanafileeviipaleita (esim. Atria Vuolu pehmeä savu)
150 g
(1 prk) ranskankermaa 18 %
3/4 dl
caesarsalaatinkastiketta
20 g
(1 dl) parmesaaniraastetta
1 dl
lehtipersiljaa hienonnettuna

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Pese perunat ja kuivaa hyvin. Pistele perunat haarukalla, öljyä pinta kevyesti ja lado perunat leivinpaperin päälle pellille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti, kunnes perunat ovat kypsiä.

4 kpl
isoa uuniperunaa (esim. rosamunda, rossetti, bella rosa)
2 tl
rypsiöljyä
2

Sekoita täytteen ainekset kulhossa. Tarvittaessa leikkaa kanaviipaleet pienemmiksi paloiksi. Siirrä täyte jääkaappiin maustumaan perunoiden kypsymisen ajaksi.

200 g
(1 pkt) kanafileeviipaleita (esim. Atria Vuolu pehmeä savu)
150 g
(1 prk) ranskankermaa 18 %
3/4 dl
caesarsalaatinkastiketta
20 g
(1 dl) parmesaaniraastetta
1 dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
3

Leikkaa kypsiin perunoihin ristiviilto ja purista perunaa kasaan, niin saat täytteelle paremmin tilaa. Tarjoa uuniperunat täytteen kanssa.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 14.1.2022
Muokattu: 13.1.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

360

1508

19,0 g

6,3 g

29,0 g

4,0 g

1,8 g

16,3 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli