Vadelma-suklaamuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vadelma-suklaamuffinit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

Isoja paperisia muffinivuokia
100 g
Margariinia
2 1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
3 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
2 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Maitoa
3 dl
Jäisiä vadelmia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota margariini ja sokeri, lisää kananmunat vatkaten. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, vaniljasokeri ja leivinjauhe toisessa kulhossa. Lisää jauhoseos ja maito vaahtoon. Kääntele vadelmat lopuksi nuolijalla taikinaan. Jaa taikina suuriin paperisiin muffinivuokiin tai muffinipellin koloihin. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia muffinien koosta riippuen.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.