Mittaa kulhoon jauhot, sokerit ja kaakaojauhe. Lisää kuutioitu margariini ja nypi murumaiseksi. Lisää pähkinärouhe, valkosuklaa sekä hillo. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jos taikina on löysää, lisää hieman jauhoja. Muotoile taikinasta halkaisijaltaan noin 4 cm:n pötkö ja kääri se kelmuun tai leivinpaperiin. Anna vetäytyä jääkaapissa tunnin ajan. Leikkaa taikinasta noin sentin paksuisia viipaleita ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jos taikinaa on leikatessa vielä liian pehmeää, laita pötkö hetkeksi pakastimeen. Paista keksit 175-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes ne saavat kauniin värin. Jäähdytä. Säilytä keksit tiiviissä rasiassa, valolta suojattuna.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.