Vähärasvainen nakkikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vähärasvainen nakkikeitto

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
1 kpl
Laakerinlehti
6 - 8 kpl
Maustepippuria
400 g
Wokkivihannessekoitusta (perunaa, lanttua, kevätkaalia, porkkanaa ja kesäkurpitsaa)
8 kpl
Kevytnakkia
Persiljaa koristeluun

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta kattilassa vesi, laakerinlehti, maustepippurit ja lihaliemikuutiot. Lisää kasvissekoitus. Keitä noin 5 minuutin ajan ja lisää sekaan paloitellut nakit. Kuumenna kiehuvaksi ja koristele keitto persiljasilpulla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 14.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.