Vahva kotitekoinen sinappi
15 min
1 Kappaletta
Itse valmistettu sinappi kruunaa joulukinkun.
Voit maustaa väkevän sinapin hunajalla, valkosipulilla, konjakilla tai rommilla.
Ainekset
Valmistus
1
Mittaa ainekset kattilaan tai vesihauteeseen ja anna kiehua hiljalleen kunnes seos sakenee. Seos palaa helposti, joten ole tarkkana ja sekoittele sinappia koko ajan.
2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Sinappijauhetta
2 dl
Sokeria
3 kpl
Munaa
(hunajaa, valkosipulia, konjakkia tai rommia)
Vinkki! Mikäli haluat maustaa sinappia, lisää makuaineet samaan aikaan muiden ainesten kanssa.
Lisää aiheesta
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 30.11.2014
|Muokattu: 6.10.2023
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1571
6575
85,0 g
51,0 g
176,0 g
176,0 g
—
25,0 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Sinappijauhetta,
(hunajaa, valkosipulia, konjakkia tai rommia).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli