Mittaa ainekset kattilaan tai vesihauteeseen ja anna kiehua hiljalleen kunnes seos sakenee. Seos palaa helposti, joten ole tarkkana ja sekoittele sinappia koko ajan.
Vinkki! Mikäli haluat maustaa sinappia, lisää makuaineet samaan aikaan muiden ainesten kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1571
6575
85,0 g
51,0 g
176,0 g
176,0 g
—
25,0 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Sinappijauhetta,
(hunajaa, valkosipulia, konjakkia tai rommia).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli