Sekoita korppujauhot, maito, kananmuna ja mausteet. Anna seoksen turvota hetki. Sekoita joukkoon jauheliha, juustoraaste, oliivit, aurinkokuivatut tomaatit ja hienonnettu basilika. Kääntele ainekset tasaiseksi massaksi. Muotoile massasta kostutetuin käsin levy leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Jaa mureke taikinapyörällä annospaloiksi. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Koristele halutessasi kirsikkatomaateilla ja basilikanlehdillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
236
989
17,2 g
6,7 g
6,3 g
1,7 g
0,7 g
14,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Välimeren mausteseosta,
0,5 tl Suolaa,
1 dl Vahvaa juustoraastetta,
Kirsikkatomaatteja,
Basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli