Välimeren pestokalakeitto - Yhteishyvä

Välimeren pestokalakeitto

???
Annokset
4
Ruokavalio
Nopea kalakeitto maustetaan vihreällä pestolla ja viimeistellään tuoreella basilikalla.
Jaa Somessa

Ainekset

500 - 600 g
Kirjolohifileetä
1 kpl
(300 g) kesäkurpitsa
1 kpl
Punainen paprika
200 g
(1 rasia) helmitomaatteja
1 rkl
Rypsiöljyä
1 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio (gluteeniton)
3 rkl
Vihreää pestoa (pesto alla genovese)
2 dl
Pakasteherneitä

LISÄKSI

1 dl
Basilikanlehtiä
1 dl
Raastettua parmesaania, halutessasi

Näin teet

1

Poista lohifileestä nahka ja mahdolliset ruodot. Leikkaa kala 2 cm:n kuutioiksi. Huuhtele kaikki kasvikset. Halkaise kesäkurpitsa ja leikkaa puolikkaat ohuiksi viipaleiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa 2 cm:n paloiksi.

500 - 600 g
Kirjolohifileetä
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
(300 g) kesäkurpitsa
200 g
(1 rasia) helmitomaatteja
2

Ruskista kesäkurpitsaviipaleita öljyssä kattilassa 2–3 minuuttia. Lisää vesi, liemikuutio, pesto ja paprikat. Keitä 3 minuuttia. Lisää tomaatit, herneet ja lohikuutiot. Kypsennä pari minuuttia.

1 kpl
(300 g) kesäkurpitsa
1 rkl
Rypsiöljyä
1 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio (gluteeniton)
3 rkl
Vihreää pestoa (pesto alla genovese)
1 kpl
Punainen paprika
200 g
(1 rasia) helmitomaatteja
2 dl
Pakasteherneitä
500 - 600 g
Kirjolohifileetä
3

Revi basilikaa keiton pinnalle. Raasta halutessasi parmesaanijuustoa annoksiin.

1 dl
Basilikanlehtiä
1 dl
Raastettua parmesaania, halutessasi
4

Vinkki: Keitto syntyy vieläkin pikaisemmin, kun vaihdat kasvikset pakastettuihin kasvissuikaleisiin.

Resepti
Suvi Rüster
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 13.5.2018
Muokattu: 11.9.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia28 g112 g
Rasvaa24 g96 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1524 6097
Energiaa kcal364 1455

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 l Vettä

  • 1 dl Basilikanlehtiä

  • 1 dl Raastettua parmesaania, halutessasi

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia28 g112 g
Rasvaa24 g96 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1524 6097
Energiaa kcal364 1455

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 l Vettä

  • 1 dl Basilikanlehtiä

  • 1 dl Raastettua parmesaania, halutessasi

Resepti
Suvi Rüster

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.