Välimeren tapenade | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Välimeren tapenade

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 dl
Mustia kivettömiä kalamata-oliiveja
1 dl
Pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
2 rkl
Kapriksia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 rkl
Aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1 rkl
Hienonnettua persiljaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Mittaa kaikki ainekset teholeikkuriin ja aja karkeaksi tahnaksi. Tahna sopii hyvin levitteeksi, pastan joukkoon, broilerin tai kalan päälle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

637

152

15,0 g

1,5 g

2,8 g

2,8 g

1,5 g

1,0 g

1,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Kapriksia,

Valkosipulinkynsi,

1 rkl Hienonnettua persiljaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli