Välimeren uunimakkara - Yhteishyvä

Välimeren uunimakkara

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Lenkkimakkaraa (500g)
1/4 kpl
Kesäkurpitsaa
2 kpl
Tomaattia
1 tl
Provencale-yrttiseosta
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 dl
Mozzarellajuustoraastetta

Näin teet

1

Poista makkaroista kuoret ja leikkaa päälle viiltoja noin sentin välein. Aseta makkarat uunivuokaan. Halkaise kesäkurpitsapala ja leikkaa ohuiksi puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Halkaise tomaatit ja leikkaa samoin. Paina makkaraviiltoihin vuorotellen tomaattia ja kesäkurpitsaa.

1 kpl
Lenkkimakkaraa (500g)
1/4 kpl
Kesäkurpitsaa
2 kpl
Tomaattia
2

Sekoita öljyn joukkoon yrttiseos ja puristettu valkosipulinkynsi. Sivele mausteöljy makkaran pinnalle. Ripottele päälle juustoraastetta. Kypsennä makkaraa 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.Läpötila 225 astetta, 20 min.

1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Provencale-yrttiseosta
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 dl
Mozzarellajuustoraastetta
Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
Muokattu: 10.9.2018
Jaa Somessa