Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Välimeren uunimakkara

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Lenkkimakkaraa (500g)
1/4 kpl
Kesäkurpitsaa
2 kpl
Tomaattia
1 tl
Provencale-yrttiseosta
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 dl
Mozzarellajuustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista makkaroista kuoret ja leikkaa päälle viiltoja noin sentin välein. Aseta makkarat uunivuokaan. Halkaise kesäkurpitsapala ja leikkaa ohuiksi puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Halkaise tomaatit ja leikkaa samoin. Paina makkaraviiltoihin vuorotellen tomaattia ja kesäkurpitsaa.

1 kpl
Lenkkimakkaraa (500g)
1/4 kpl
Kesäkurpitsaa
2 kpl
Tomaattia
2

Sekoita öljyn joukkoon yrttiseos ja puristettu valkosipulinkynsi. Sivele mausteöljy makkaran pinnalle. Ripottele päälle juustoraastetta. Kypsennä makkaraa 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.Läpötila 225 astetta, 20 min.

1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Provencale-yrttiseosta
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 dl
Mozzarellajuustoraastetta
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
|
Muokattu: 10.9.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.