Valkosipulilla täytetyt tomaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Valkosipulilla täytetyt tomaatit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Isoa kiinteää tomaattia
1 dl
Vaalean leivän sisusta
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Nippu persiljaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
4 rkl
Vahvaa juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa tomaateista pois "hattu". Koverra sisus ja hienonna se talteen täytettä varten. Asettele tomaatit öljyttyyn uunivuokaan.

Hienonna leipä, valkosipulinkynnet sekä persilja. Kääntele pannulla öljyssä tomaatinsisusta ensin hetken aikaa. Sekoita seokseen hienonnettu leipä ja valkosipulinkynnet. Mausta persiljasilpulla, paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla. Siirrä pannu syrjään ja sekoita juustoraaste joukkoon.

Täytä tomaatit seoksella ja paista 200 asteessa 20–25 minuuttia. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä alkupalana tai aterian lisäkkeenä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.