Valkosipulinen kastike anjoviksesta | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Valkosipulinen kastike anjoviksesta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 rkl
Oliiviöljyä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
60 g
Öljyyn säilöttyjä anjovisfileitä valutettuna
1 rkl
Hienonnettua kaprista
400 g
Tomaattimurskaa
1 rkl
Hienonnettua tuoretta persiljaa
1 rkl
Hienonnettua tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane pannuun öljy, kuoritut ja litistetyt valkosipulinkynnet ja haarukalla hienonnetut anjovisfileet. Anna muhia pari minuuttia ja lisää tomaattimurska. Keitä hiljaisella tulella noin 10 minuuttia mausta sokerilla ja lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele päälle yrtit, sekoita nopeasti. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.