Valkosipulinen kastike anjoviksesta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 rkloliiviöljyä
2 kplvalkosipulinkynttä
60 göljyyn säilöttyjä anjovisfileitä valutettuna
1 rklhienonnettua kaprista
400 gtomaattimurskaa
1 rklhienonnettua tuoretta persiljaa
1 rklhienonnettua tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Pane pannuun öljy, kuoritut ja litistetyt valkosipulinkynnet ja haarukalla hienonnetut anjovisfileet. Anna muhia pari minuuttia ja lisää tomaattimurska. Keitä hiljaisella tulella noin 10 minuuttia mausta sokerilla ja lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele päälle yrtit, sekoita nopeasti. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä