Valkosipulinen kastike anjoviksesta
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 60 g | öljyyn säilöttyjä anjovisfileitä valutettuna |
| 1 rkl | hienonnettua kaprista |
| 400 g | tomaattimurskaa |
| 1 rkl | hienonnettua tuoretta persiljaa |
| 1 rkl | hienonnettua tuoretta basilikaa |
- 1.
Pane pannuun öljy, kuoritut ja litistetyt valkosipulinkynnet ja haarukalla hienonnetut anjovisfileet. Anna muhia pari minuuttia ja lisää tomaattimurska. Keitä hiljaisella tulella noin 10 minuuttia mausta sokerilla ja lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele päälle yrtit, sekoita nopeasti. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.
Valkosipulinen kastike anjoviksesta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 60 g | öljyyn säilöttyjä anjovisfileitä valutettuna |
| 1 rkl | hienonnettua kaprista |
| 400 g | tomaattimurskaa |
| 1 rkl | hienonnettua tuoretta persiljaa |
| 1 rkl | hienonnettua tuoretta basilikaa |
Valmistus
- 1
Pane pannuun öljy, kuoritut ja litistetyt valkosipulinkynnet ja haarukalla hienonnetut anjovisfileet. Anna muhia pari minuuttia ja lisää tomaattimurska. Keitä hiljaisella tulella noin 10 minuuttia mausta sokerilla ja lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele päälle yrtit, sekoita nopeasti. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























