Valkosipulinen kastike anjoviksesta - Yhteishyvä

Valkosipulinen kastike anjoviksesta

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 rkl
Oliiviöljyä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
60 g
Öljyyn säilöttyjä anjovisfileitä valutettuna
1 rkl
Hienonnettua kaprista
400 g
Tomaattimurskaa
1 rkl
Hienonnettua tuoretta persiljaa
1 rkl
Hienonnettua tuoretta basilikaa

Näin teet

1

Pane pannuun öljy, kuoritut ja litistetyt valkosipulinkynnet ja haarukalla hienonnetut anjovisfileet. Anna muhia pari minuuttia ja lisää tomaattimurska. Keitä hiljaisella tulella noin 10 minuuttia mausta sokerilla ja lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele päälle yrtit, sekoita nopeasti. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa